Tiny Finger Point Dreams With Ef: Mistä saan rahat kielimatkaan?

perjantai 11. maaliskuuta 2016

Mistä saan rahat kielimatkaan?


Näyttääkö säästöpossusi tältä ja haaveena kielimatka? Jos vastasit kyllä,
on aika tehdä asialle jotain. Lue seuraavat vinkkini, miten voit
 tienata rahaa kielimatkaa varten.


Kesätyöt.

Jos olet tarpeeksi vanha hankkimaan oikean kesätyön, niin kannattaa! Se on hyvä tapa tienata rahaa matkaa varten. Samalla saat työkokemusta ja täytettä CV:seen :) Töiden haku kannattaa aloittaa jo nyt sillä paikat menevät nopeasti käsistä. Töitä voi etsiä netistä tai käydä paikanpäällä kysymässä. Muista, että vaikka työ ei olisi kovin mieluinen, et tee sitä loppuelämääsi. Vain parista viikosta kuukauteen.

Auta naapurustossa

Jos ikää ei ole vielä tarpeeksi kesätöiden tekemiseen, älä lannistu! Voit kysellä tarvitseeko joku naapurustossasi koiran ulkoiluttajaa, nurmikon leikkaajaa tai vaikka lastenvahtia. Jätä ilmoituksia kerrostalojen ilmoitustauluille, kaduntolppiin ja kirjastoihin. 

Säästä

Vaikka kuinka houkuttelisikin ostaa se uusi iphone tai hommata mopo, niin mieti tarkasti tarvitsetko sitä välttämättömästi juuri nyt vai voiko se odottaa myöhemmälle. Säästä kaikki viikkorahasi ja sukulaisilta saadut lahjarahat. Vaikka et saisi koko summaa kokoon, voit vaikka jakaa kielimatkan hinnan vanhempiesi kanssa.

Kotityöt

Auta vanhempiasi kotiaskareissa, kuten imuroimalla, viemällä roskat tai vaikka luuttuamalla. Sopikaa vanhempiesi kanssa sopivan suuruinen viikko- tai kuukausiraha, jota saat tekemällä kotitöitä.


Siinä joitakin mieleeni tulleita vinkkejä. Kysymyksiä saa jättää kommentteihin :) Hyvää viikonloppua kaikille!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti