Tiny Finger Point Dreams With Ef: Yksin vai kaverin kanssa?

torstai 17. maaliskuuta 2016

Yksin vai kaverin kanssa?

Uskallanko lähteä yksin? Mitä jos en saa kavereita? Entä jos olenkin liian ujo? Onko muilla kaveria mukana? Miten aloittaa keskustelu muiden kanssa? Mitä minusta ajatellaan? Nämä ja varmasti monet muutkin kysymykset pyörivät päässäsi ennen matkaa.

Kuva:Tumblr

Kaverin kanssa on varmasti helpompi lähteä. On joku keneen turvautua jos ei vaikka ymmärrä jotain sanaa ja perheen ensitapaaminen ei ole välttämättä niin pelottavan tuntuista. Kannattaa kuitenkin muistaa, että et välttämättä pääse kaverin kanssa samaan oppi- tai aktiviteettiryhmään, mikä tarkoittaa että näette lähinnä vapaa-ajalla. Jos haluat kaverin kanssa samaan perheeseen, siitä tulee mainita varauksen yhteydessä. Vaikka lähdetkin kaverin kanssa, älä unohda tutustua muihinkin ihmisiin ja viettää aikaa heidän kanssaan.

Kuva: Tumblr

Mä kannustan ehdottomasti lähtemään yksin! Se voi tuntuu pelottavalta ajatukselta, kun ei ole ystäviä turvana, mutta ajattele sen positiivisia puolia: Itsenäistyt, käytät paikallista kieltä enemmän ja saat luultavasti enemmän uusia kavereita. Minusta on ainakin helpomipi mennä juttelemaan yksinäiselle kuin jo ennestään tiiviiseen kaveriporukkaan.

     Rohkeesti vaan yksin matkaan, lupaan, että saat uusia kavereita :)
 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti