Tiny Finger Point Dreams With Ef: Torquayn parhaat palat

maanantai 9. tammikuuta 2017

Torquayn parhaat palat

Aattelin kertoo teille mun lempi aktiviteeteista ja paikoista, joissa kävin kielimatkani aikana. Toivottavasti tää auttaa edes vähäsen, jos oot harkitsemassa Torquayta kielimatkakohteena :)

"Torquay eye"  eli  The Big Wheel 


Maisemia ylhäältä

Upeat näkymät merelle

The Big Wheel on ehkä Torquayn tunnetuin ja näkyvin maamerkki. Se sijaitsee aivan kaupungin satamassa, meren rannassa.  Tämä toimi tapaamispaikkana aina ennen aktiviteettia tai muuta ohjelmaa. Suosittelen  kyytiin menemistä, sillä se on halpaa ja ylhäältä avautuu upeat maisemat merelle. Yhdellä lipulla maailmanpyörä kiertää muistaakseni kaksi tai kolme kierrosta, riippuen tietysti kävijämäärästä.

Oddicombe Beach


Cliff Railway
Oddicombe beach

                                       


EF Beach club sijaitsi tollasella upeella rannalla lyhyen bussimatkan päässä Torquayn keskustasta. Tää oli kyllä hienoin paikka missä kävin kielimatkani aikana. En meinannu uskoo, että tälläsiäkin paikkoja löytyy sateisesta Englannista! Niinku kuvasta näkyy, tosi kauniit maisemat ja vesi oli melkeen yhtä sinistä ku Karibialla :D Rannalle pääsi kävelemällä pitkää ja kiemurtelevaa tietä alas tai pientä maksua vastaan laskeutumalla Cliff Railwayn kyydissä alas. Elikkä jos Torquayhin matkustat, niin luultavasti tuolla tulet käymään pari kertaa kielimatkan aikana.


Battlefield





Battlefield eli leikkimielinen ulkoilma sotapeli oli ehdottomasti yksi lempiaktiviteeteistani! Meidät jaettiin joukkueisiin, suomalaiset, ruotsalaiset, italialaiset ja yksi sekajoukkue.  Näissä joukkueissa sodimme toisiamme vastaan. Kierroksia taisi olla neljä, jokainen niistä säännöiltään hieman erilainen. Se oli tosi hauskaa, useista nokkosenpistoksista huolimatta.


Berryhead





Berryhead on kaunis luonnonpuisto Brixhamissa, joka on Torquayn naapurikaupunki. Pientä metsäpolkua pitki kiivettiin ylös kalliolle, josta avautui hulppeat maisemat merelle. Äkkijyrkät kallionseinämät lisäsivät omaa särmiä maisemaan. Ylhäällä kallioilla vietettiin tunti, nauttien maisemista ja raikkaasta meri-ilmasta.


Lisäksi lempipaikkojani olivat pääkadulla sijaitsevat useat kahvilat ja kaupat, joissa tuli vietettyä paljon aikaa. Ja makean ystäville tiedoksi, satamassa sijaitsee toffee/fudge kauppa, jossa myydään super hyvää itsetehtyä toffeeta. Kannattaa siis siellä käydä visiitillä!



Jos haluat tietää lisää aktiviteeteista, niin minuun voi otaa yhteyttä TÄÄLLÄ tai postauksen kommenteissa :) Jos haluat tilata EF:n ilmaisen esitteen, se tapahtuu TÄÄLTÄ





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti